Història - OKMolins

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Història

El Club

Tot i que l’inici  de la pràctica de l’hoquei patins  a Molins de Rei data de la dècada dels anys 50-60, la secció d’hoquei patins té els seus inicis quan s’incorpora l’hoquei Sant Miquel en la fundació del CE Molins de Rei el 3 de Maig de 1977 i comença a fer les seves primeres rodades al Pavelló Municipal a partir del 28 de Setembre de 1977 quan aquest fou inaugurat.

En els primers anys com a club d’hoquei,  es quan la secció gaudeix de la millor època en quan a èxits esportius, doncs l’equip sènior masculí, assoleix l’ascens a la primera divisió Nacional (el que actualment s’anomena Ok Lliga).


Des de llavors han estat moltes les persones que han format part d’aquesta secció tant a nivell directiu  com esportiu, amb l’objectiu de retornar aquest esport la importància merescuda en l’esport de la nostra vila.

La història més recent de la secció data de l’any 2004, quan s’incorpora a la secció d’hoquei patins l’escola d’hoquei  del FC Barcelona  mitjançant l’ex jugador del FC Barcelona Gabi Cairo.

Des de llavors, els esforços en créixer han estat constants, i a dia d’avui (2014) la secció compta amb una escola d’hoquei patins,  una base formada per equips Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Juvenil, i dos equips sènior , un d’ells  per introduir i formar les categories  juvenil i junior en la 2ª Catalana i l’altre mirant d’assolir la 1ª Catalana.


 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal